НАЧАЛО

   ПАРТНЬОРИ

   КЛИЕНТИ

   СЪБИТИЯ

   СЕРТИФИКАТ

   КОНТАКТИ

 

 

 

Партньори

 

"Екос Медика" ООД е бизнес-партньор със световно известни водещи фирми в областа на медицината. При избора на партньори ние сме се насочили към удовлетворяване нуждите на нашите клиенти, предоставяйки им продукти с високо качество, разработени на основата на най-модерни технологии. Наши партньори са:

 

 

Johnson&Johnson е създадена през 1880 г. Специализирана в областта на сърдечно-съдова хирургия, обща хирургия, детска съдова хирургия, детска кардиохирургия, ортопедия, офталмология, ендоскопската,миниинвазивната, лапароскопска, конвенционална хирургия. Лидер в областта на стерилизационна техника и дезинфектанти.

Terumo е създадена през 1921 г. Фирмата е специализирана в производството на продукти за инвазивна кардиология и ангиография.

Smith&Nephew е основана през 1856 г. Фирмата е лидер в областта на раневото лечение, ортопедията и ендоскопската хирургия.

Baxter е основана през 1930 г. Фирмата е лидер във фармацевтиката и биотехнологията.

Sanatmetal е основана през 1966 г. Специализирана е в областта на ортопедията и травматологията.

Sigvaris е основана през 1864 година. Фирмата е лидер в производството на продукти за превенция и компресивно лечение на съдови заболявания.

Rolan-instruments GmbH е създадена през 2003 година. Фирмата предлага хирургически инструменти, ретракторни системи и стерилизационни контейнери.

Sogeva е създадена през 1996 г. Фирмата е специализирана в производството на консумативи за стерилизация.

MGB е създадена през 1894 г. Фирмата е лидер в ендоскопската апаратура и инструментариум за миниинвазивна хирургия.

Genzime е създадена през 1981 година. Фирмата е лидер в производството на биопродукти, предназначени за трансплантация на органи и имунни заболявания.

Sodem е основана през 1980 година и е специализирана в производството и дистрибуцията на високооборотни машини за травматология и ортопедия, неврохирургия.

 
За въпроси и контакти: Дрогерия - тел.: 02/ 491 40 83; Офис – тел.: 02/ 491 40 88; 02/ 491 40 89; факс: 02/ 491 40 87
Начало | Продукти | Запитване за оферта | Контакти

Create & Support: VS Bulgaria Ltd. ©